måndag 23 juli 2012

Äntligen...

... har vi semester tillsammans Magnus och jag! Tre härliga veckor med lite diverse skoj innehåll ;-) Ikväll var vi och firade lillasyster som fyllde år i lördags. God mat och gott fika i fina stugan på Spikarna, riktigt mysigt! Skulle träna med Folke på kvällen var planen men tiden tickade iväg så snabbt så det blev inget av med det. Blir en tur till Härnösand i morgon istället och det behöver vi. 

Har haft lite mailväxling med Niklasson som vi ska vara med i Fäviken till helgen. Han ville bland annat veta hur långt vi kommit i träningen och vad vi har problem med. Hmm, efter att ha plitat ner detta i ett mail känner jag nästan lite panik över hur lite vi kan egentligen.... Hur som helst så verkar han jättebra denna Nicklasson och vi kommer få jättekul i helgen jag och Folke. Tror och hoppas dessutom att vi faktiskt kan en hel del mer än vad det känns som just nu ;-) Jag måste helt enkelt sluta analysera allt så förbaskat mycket!

Vi byter ämne till lilla "Namnlös" som växer så det knakar. Hihi, tokbusig är han och sååååå söt när han rullar runt på rygg och börjar boxas i luften ;-)



Inga kommentarer: