lördag 7 april 2012

Lite av varje...

... blev det idag, blandad kompott ;-) Började med en tur till Birsta och inhandlade lite presenter då vi har inte mindre än två födelsedagsbarn som ska firas i morgon. Vad det blev för presenter kan jag förstås inte skriva här eftersom de antagligen läser och då blir det ju inget skoj alls i morgon. Tror och hoppas de blir nöjda i alla fall :-)

Efter Birsta gav vi oss i väg till Njurunda busgrabbarna och jag tillbringade några timmar på skjutbanan med My och Hugo. Mycket hann vi med och trevligt hade vi med tre superduktiga hundar ;-) Även My och jag fick lära oss ett och annat idag som tex att i fortsättningen håller vi våra "tickande testosteronbomber" kopplade... Mm, blev tumult där en kort sväng och det uppstod liiiite blodvite men det slutade bra och det kändes som båda grabbarna släppte det direkt. Mysig dag med världens finaste hundar, gott fika, bra humör och så lite bilder förstås ;-)


Söt liten trio va ;-)

- Tycker om dig mest i hela världen matte!

Hopp!!!!!!

- Älskar skogen!

Här går det fort!!!!!

Fikapaus ;-)

O som pricken över i så avslutade vi lördagen med grillpremiär här hemma på Solvallen tillsammans med svärfar. Död och marinerad älg las på grillen och intogs färdiggrillad tillsammans med potatisgratäng och ett glas rött vin. Gott som tusan alltihop!

Inga kommentarer: