lördag 24 mars 2012

Kung av Solvallen, del 2....

Hm, lilla testosteronpaketet såg i veckan ut att tillslut lyckas sätta starka, självsäkra och trygga Tage på plats här hemma. Kan ju säga att det är inte lätt för en liten människa alla gånger att veta om man gör rätt, fel osv! Allt jag hör är "- Lägg dig inte i, de reder ut detta själva" och jag håller med till 100% men det hade känts betydligt bättre om utfallet hade varit omvänt...
Nu är det ju inte ens säkert att de är klara med varann ännu, Folke är ju bara ett år. En kille på träningen trodde inte att Tage "gav sig". Han trodde hellre att Tage vet att han inte behöver ge sig in i detta och helt enkelt väljer att inte ta fighten för att han inte har lust, går undan istället nu. Låter som Tage i mina öron och håller tummarna för att det är så.

Vill tillägga att 99% av tiden är de världens bästa kompisar Tage och Folke ;-) Och när dessa "prövningar" kommer så är de över på max tio sekunder.

1 kommentar:

Kattis sa...

Ja men så kan det ju kanske vara, Tage vet liksom att det är han som är boss. Hoppas det ordnar sej i alla fall, inget roligt med tumult inomhus.