onsdag 9 november 2011

Elva dagar gamla idag!

Växer som tusan och nu börjar de bli sötare småkissemissarna ;-) En av dem har fått ögon och den andra är på god väg också. Kravlar omkring och piper i lådan, kontant hungriga... Kul är att när man lyfter upp dem blir de tysta och slappnar av så nu känner de nog igen lukten av oss.

Sover förstås som bäst tätt tätt ihop ;-)

Mjauuuuu!!!!

- Hej, hej Tage heter jag...

O självklart måste rumpan "luktas in" som vanligt ;-)

När Tage inspekterade småttingarna kom sprattliga Folke o ville vara med. Ivrig som vanligt är han lillkillen och råkade förstås komma åt filten så den gled iväg lite (kattungarna bara åkte med så ingen fara med dem). Tage gläfste direkt och ordentligt till åt Folke som i sin tur skyndade sig att lägga sig bakom mig och skämdes som en hund. Själv hann jag inte fatta vad som hände för det gick så himla fort. Har aldrig sett Tage reagera på det sättet... Måste ju vara så att han kände att det här är hjälplösa småttingar som han måste försvara. Efter bara en liten stund kom Folke fram försiktigt och nosade och då var det inga problem alls, Tage tog det jättelugnt. 


1 kommentar:

Ullis sa...

Men ååå vad fint kort, det första på Tage o missarna... Dom kommer att bli supersöta, synd att vi bor i lägenhet annars skulle jag ha tagit hem en av dem :)