fredag 9 september 2011

Slut på det roliga!

Tiden går verkligen fort när man har kul! Blev en till älg för mig idag - en ko denna gång, allt gick som det skulle och jag är stolt som en tupp ;-) Tyvärr finns det inget kort för det kom vi på först när älgen var flådd och det är ju inge kul och lägga ut. Frysen fylldes på i onsdags efter styckning och mer blir det på söndag när vi styckat dagens älg. Nu har vi så det räcker typ ett år till, såååå skönt.

Jättekul och trevligt har vi haft tillsammans den här veckan vårt lilla jaktlag. Tror faktiskt någon av oss sett eller hört älg nästan varje dag. När vi inte sett så har vi hört grannlagen skjuta och det är också roligt för då vet vi ju att det finns älg runtomkring. Tråkigt är att det troligen inte blir något nästa år, kommer sakna det här!

Nu ett glas vin och sen äta Spagetti Carbonara som kärleken just i detta ögonblick tillagar ;-) Och samtidigt som Magnus lagar mat arbetar en liten Teliakille i köket så vi ska få tillbaks telefon och internet igen efter åsknedslaget förra veckan. Visade sig att teleledningen hos oss har gått sönder på flera ställen... Vilken jäkla smäll det måste ha varit här hemma, burr!

Gissar på att det inte blir så mycket mer än så här idag... För efter maten när paltkoman slår till så blir det nog bara ryggläge i sängen med en bok jag fick i födelsedagspresent samt den där godispåsen som står i skafferiet och bara väntar på att bli uppäten ;-)

Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

Kattis sa...

Jösses så du klämde till med en till älg! Det var inte illa! GRATTIS!

Ullis sa...

Wow... fan vad du är bra:-)