torsdag 21 juli 2011

I bland blir det inte...

... riktigt som man tänkt sig!

Tindra har fått sina bebisar eller kanske bara en bebis, vi vet faktiskt inte mer än att hon faktiskt fått dem/den. Hon hittade ett hål i väggen som leder ner under vardagsrumsgolvet och där skulle hon promt lägga sina bebisar. Finns inte en möjlighet för oss att komma åt dem så det är bara att vänta på att de kommer fram. Håller just nu tummarna att hon själv bär fram dem så snart som möjligt. Har gjort i ordning en ny liten koja åt henne utanför hålet i väggen samt ställt mat utanför i hopp om att hon ska tycka det är ett bättre alternativ än under golvet.
I övrigt mår Tindra bra. Mjölken är igång, hon äter och dricker, springer ut o gör sina behov men vill självklart snabbt in igen samt att hon kommer och myser med både oss och hundarna titt som tätt. Hon saknar nog sin bästa favorit Tello ;-)

Annars då... Taket på plats sen i helgen men en hel del småpyssel kvar som vindskivor, en jäkla massa målning osv osv. Blir såååå fint och nu börjar det faktiskt kännas som om vi kommer bli klar någongång... Vindskivorna, målning där vi inte når från stegen samt foder kring två fönster fixade Magnus ikväll från en skylift som vi lånat. Inte mycke jag kunde göra mer än att vara hantlangare. Dessutom är två i den lilla korgen en för mycket och totalt onödigt. Tar en hiskelig tid i alla fall. Vi började direkt efter middagen och först nu är det klart.

Inga bilder ännu men det kommer...

Om fyra timmar ringer klockan så nu är det nog i alla fall dags att sova.

Inga kommentarer: