fredag 15 juli 2011

Hmm...

Hur är det möjligt att jag har träningsvärk i skinkorna efter väggmålning? Jag målar väl med händerna, inte med rumpan??? Hur det än gick till så behöver den också träning så det är väl lite bra då ;-)
Fint blir det hemma i alla fall med nytt tak och ny färg på lilla huset ;-) Det andra små husen samt carporten ska också får färg men det tar vi eftersom...  Kommer bilder när den jättefula byggställningen är borta och skräpet som ligger kvar är bortstädat...

Just nu är vi oroliga för lilla gravida Tindra... Hon ville inte gå ut i morse vilket är helt onormalt och tyder på att hon tänkar föda... När jag åkte och red i morse så svansade hon runt Magnus här inne vart han än gick men så plötsligt var hon borta. Hon försvann alltså inomhus och vi har letat överallt. Vi har även letat utomhus ifall hon ändå sprang ut när Magnus inte såg men vi hittar henne inte. Har lockat med matpåsen, ropat i massor men ingen Tindra kommer... Sista veckan så har hon bara varit ute kortare stunder vilket också är ett tecken. Nu har hon varit borta 12 timmar... Kan ge mig den på att bebisarna kommit också så håll tummarna att allt gått bra!

Söt-Tinda i våras ;-)

Inga kommentarer: