måndag 2 maj 2011

Förberedelse...

Hmm, hur var det man gjorde nu då för att förbereda sig att åka till jobbet? Duschad, påklädd, sminkad och blåst håret... Bäddat, matat hundar och druckit några koppar kaffe... Dubbelkollat väskan så alla kort till jobbet är med, laddare till min jobbtelefon och nyckeln till skåpet... Har jag missat nå´t?

För övrigt så har Folke just nu för tillfället en så´n där riktig valp-bus-attack, är på allt! Rasslade något alldeles vansinning i sovrumet nyss. Då hade han tagit ena änden av vårt fina ljusdrapperi som vi har i hörnet i sovrummet och dragit alltihop in till köket. Alltså - Så brukar han inte göra! Kanske är det en liten protest för att han märker att jag är på väg nånstans och förstår att han ska ut i hundgården.
När det gäller hundgården så kommer det inte att vara några problem. Han sitter med storkillarna och man ser nu att han tycker det är ganska kul också. Lite pipigt precis när han ska in där men tystnar snabbt. Skönt också att se att det är lite bus ibland men så är även Folke jätteduktig på att ta det lugnt och bara slappna av tillsammans med Tage och Tello. Visste vi inte att det fungerade så bra skulle det inte gå att ha dem tillsammans.

Ojoj, nu är det dags att åka! Suck, inte van att passa tider ju!!!

Inga kommentarer: