torsdag 14 april 2011

Ä´re sommar snart?

Känns så även om det var minusgrader i natt ;-) Nu är äntligen vår gamla bil besiktad så nu kan vi köra den ett helt år till i alla fall. Längtar efter vår nya bil som skulle ha kommit i början av maj men som blivit försenad (någon som känner igen ett litet mönster här?)... Ny tid för leverans är nu i slutet av maj, suck! Håll tummarna för oss att de håller det datumet nu och att det inte blir fler förseningar!
Nu ska jag och killarna ut i solen och sen ska den lilla stallhunden följa med till Tant Ella en stund ;-)

Här är lite fler bilder från igår. Fick förresten en synpunkt ang det blir för mycket filmer här. Räknade dem nu och detta blir femte, så såååå många är det ju faktiskt inte. JAG tycker i alla fall det är lite kul med musik till också samt att man får med lite fler bilder. O för den som inte vill titta på dem så är det ju bara att låta bli ;-)

2 kommentarer:

Ullis sa...

Mäh, vad är det för konstig kommentar? Vill man inte se bilderna/filmerna så måste man ju inte *skratt*... Men vadå bil? Vad har ni köpt för bil?

Ingela Rosenholm sa...

En Dacia Logan ;-) Tror Tony har precis en sån men han har sjusitsig. Vi tog femsitsig med utrymme bak åt hundarna istället.