måndag 28 mars 2011

Tre hundar - Tre personligheter

Det har blivit väldigt tydligt sedan Folke kom hem till oss.

Först har vi pappa Tello som alltid tar sig an nya i familjen, katt som hund. Busa är han inte så sugen på, däremot mysa och övervaka så allt går rätt till ;-) Ni kan ju gissa vilken Folke sov med i natt...

O så har vi storebror Tage som fram till idag varit övertygad om Folke bara är här på besök och snart ska åka hem, frågan är bara när. Vi hade med oss Folke i bilträningssyfte igår när vi hämtade Fanny i Birsta. Tage trodde nog vi skulle "skjutsa hem" honom vid det tillfället så ni kan ju förstå va snopen han såg ut när vi kom hem och Folke var med tillbaks! Men... Självklart tycker han att lillen är jättespännande också. Han vill så jättegärna busa med honom men tycker fortfarande att han är lite läskig när han kommer för nära, men det går bättre och bättre. Tage tycker att Folke behöver uppfostras lite också, igår talade han snabbt åt lillen att andras mat ger man fan i (bokstavligen), och jag kan lova att det fungerade ;-)

O så sist men inte minst lekfarbron Hugo som jag var mest orolig för eftersom han är så ivrig och svårt att slappna av. Han är helt fantastisk! Leker så himla fint med Folke och anpassar leken helt efter Folkes storlek istället för sin egen.

Avslutar med lite Folke-status ;-) Gårdagen gick jättebra men fortfarande lite försiktig vilket är helt normalt. Sov väldigt mycket igår vilket också är förståligt efter all omställning samt eftersom det inte blev mycket sömn för honom natten innan. I natt har han som jag skrev ovan sovit hela natten tätt ihop med Tello och det syndes verkligen att det uppskattades av båda. Kissade och bajsade på morgonen och sen har det varit full rulle här! Nu märks det på hela honom att han känner sig hemma hos oss på riktigt, så skönt!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt att det går bra !

Kattis sa...

Skrattade när jag läste att Tage trodde att ni lämnat tillbaka Folke.